Maria

Olen Maria, 35-vuotias yrittäjä, kauppatieteiden maisteri, digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ammattilainen, vaimo sekä kahden pienen pojan äiti Espoosta. Intohimojani ovat luonnossa liikkuminen, laadukas suklaa sekä tuloksellinen digimarkkinointi. Missioni on auttaa asiakkaitani saamaan mahdollisimman paljon irti digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksista.

Maria Sillanpää

Ennen oman yritykseni perustamista konsultoin asiakasyrityksiäni verkkoliiketoiminnan kaupallisessa kehittämisessä muun muassa someviestinnän, hakukonemarkkinoinnin, web-analytiikan ja konversio-optimoinnin keinoin.  Juuri ennen äitiyslomani alkamista ehdin myös vuoden verran vastaamaan lentoyhtiön verkkokaupan optimoinnista sekä digitaalisesta markkinoinnista. Tämä oli myös hyvin opettavaista aikaa minulle, sillä kilpailu matkailualla on kovaa, ja toisaalta myös markkinointiin panostetaan paljon aikaa sekä euroja.

Vuonna 2011 perustin omien häidemme yhteydessä Meidanhaat.fi –sivuston, joka on vuosien varrella kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista häämedioista. Lisäksi pyöritän Digios nimistä digimarkkinointitoimistoa.

Vuoden 2018 alussa päätin hypätä mukaan uuteen, mielenkiintoiseeen startuppiin, Bonfire Agencyyn, joka tuo vaikuttajamarkkinoinnin palvelut B2B-yrityksille. Keväällä 2018 avasimme myös ihan uudenlaisen bisnesvaikuttajien median Bonfire.fi -osoitteeseen.

Otathan yhteyttä mikäli voin auttaa sinua työssäsi tai jos haluat muuten vain ehdottaa yhteistyötä!

– Maria

maria@mariasillanpaa.fi / +358 500 903 298