Maria

Olen Maria, 37-vuotias yrittäjä, kauppatieteiden maisteri, digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ammattilainen, vaimo sekä kahden pienen pojan äiti Espoosta. Intohimojani ovat yrittäjyys, myynti ja markkinointi sekä vapaa-ajalla luonnossa liikkuminen.

Maria Sillanpää

Ennen oman yritykseni perustamista konsultoin asiakasyrityksiäni liiketoiminnan kaupallisessa kehittämisessä muun muassa somemarkkinoinnin, hakukonemarkkinoinnin, web-analytiikan ja konversio-optimoinnin keinoin.  Juuri ennen äitiyslomani alkamista ehdin myös vuoden verran vastaamaan lentoyhtiön verkkokaupan optimoinnista sekä digitaalisesta markkinoinnista. Tämä oli myös hyvin opettavaista aikaa minulle, sillä kilpailu matkailualla on kovaa, ja toisaalta myös markkinointiin panostetaan paljon aikaa sekä euroja.

Vuonna 2011 perustin omien häidemme yhteydessä Meidanhaat.fi –sivuston, joka kasvoi vuosien varrella yhdeksi Suomen suurimmista häämedioista. Lisäksi olen pyörittänyt sivutoimisesti Digios nimistä digimarkkinointitoimistoa.

Vuoden 2018 alussa päätin perustaa yhdessä Laura Pääkkösen ja Joonas Villasen kanssa uuden yrityksen, Bonfire Agencyn, joka tuo vaikuttajamarkkinoinnin ja ajatusjohtajuuden palvelut B2B-yrityksille. Keväällä 2018 avasimme myös ihan uudenlaisen bisnesvaikuttajien median Bonfire.fi -osoitteeseen.

Otathan yhteyttä mikäli voin auttaa sinua työssäsi tai jos haluat muuten vain ehdottaa yhteistyötä!

– Maria

sillanpaa.maria@gmail.com / +358 500 903 298