Maria

Olen Maria, 33-vuotias yrittäjä, kauppatieteiden maisteri, digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ammattilainen, digiviestinnän opiskelija, vaimo sekä kahden pienen pojan äiti Espoosta. Intohimojani ovat luonnossa liikkuminen, laadukas suklaa sekä tuloksellinen digimarkkinointi.

Maria Sillanpää

Ennen oman yritykseni perustamista konsultoin asiakasyrityksiäni verkkoliiketoiminnan kaupallisessa kehittämisessä muun muassa someviestinnän, hakukonemarkkinoinnin, web-analytiikan ja konversio-optimoinnin keinoin.  Juuri ennen äitiyslomani alkamista ehdin myös vuoden verran vastaamaan lentoyhtiön verkkokaupan optimoinnista sekä digitaalisesta markkinoinnista. Tämä oli myös hyvin opettavaista aikaa minulle, sillä kilpailu matkailualla on kovaa, ja toisaalta myös markkinointiin panostetaan paljon aikaa sekä euroja.

Muutama vuosi kotona vaippavuorten keskellä (2012-2016) auttoi minua kiteyttämään ajatuksiani siitä, että haluaisin jatkossa tehdä monipuolisia digitaaliseen markkinointiin liittyviä projekteja yrittäjäpohjalta. Lisäksi halusin vahvistaa markkinointi- ja bisneskokemustani teknisemmällä ymmärryksellä. Halusin löytää oman sisäisen diginörttiyteni ja olla ”digiosaaja, joka puhuu bisnestä”. Missioni on auttaa asiakkaitani saamaan mahdollisimman paljon irti digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksista.

Tällä hetkellä vietän pari päivää viikossa Bulevardilla Metropolian kampuksella opiskellen muun muassa web designia, koodaamista sekä someviestintää. Opintojeni ohella pyöritän meidanhaat.fi –sivustoa , joka on tänä päivänä yksi Suomen suurimmista häämedioista. Lisäksi teen Digios -brändin alla erilaisia digitaalisen markkinoinnin asiakasprojekteja vuonna 2011 perustamani WhiteWeb Oy:n kautta.

Otathan yhteyttä mikäli voin auttaa sinua työssäsi tai jos haluat muuten vain ehdottaa yhteistyötä!

– Maria

maria@mariasillanpaa.fi / +358 500 903 298